G odet Valon Syla: Pse diaspora e la Kosoven dhe ikën?

Valon Syla vazhdon aku zat ndaj d iaspores: Na e kem çl íru dhe rregullu Kosovën, ju tash vini e nuk tutni ma prej Serbisë.

A nalisti kosovar, njëherit edhe gazetari Valon Syla përmes një p ostimi në fac ebook ka vazhduar aku zat ndaj diasporës duke thënë se ne i mbajmë ata, dhe ne e kemi çl íruar vendin ndërsa ata kanë ikur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *