Janë të m artuar por burri ka 20 vjet që nuk i flet gruas së tij, arsyeja e tij është e padëgjuar më parë dhe do t`ju habisë –

ndiheni të refuzuar nga partneri juaj dhe, si hakmarrje, refuzoni të flisni, ndoshta disa orë apo edhe një ditë? Ky burre mbajti nje qendrim duke qene i heshtur me gruan e tij për 20 vjet. Tingëllon pothuajse e pamundur, por kjo është ajo që ndodhi midis një çifti japonez, edhe pse ata jetonin së bashku,derisa njëri nga fëmijët e tyre vendos t’i marrë gjërat në duart e veta.

Otou, nga Japonia jugore, ka tre fëmijë me gruan e tij, Yumi. Otou i ka dhënë Yumit rastin më ekstrem të trajtimit të heshtur, që zgjati 20 vjet, pervec te ndonje rasti te komunikimit nepermjet ndonje ‘murmuritjeje’ neper dh embe. Imagjinoni këtë: Djali 18-vjeçar i çiftit, Yoshiki, kurrë nuk kishte dëgjuar prindërit e tij të flisnin me njëri-tjetrin. Kështu, Yoshiki i shkroi një emisioni televiziv popullor duke kërkuar ndihmën për të ndihmuar prindërit e tij të kapërcejnë problemin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *