Prindërit i marrin jetën vajzës 8 vjeçe, mjekët: E vogla ka v uajtur shumë e kishin….

Një vajzë 8 muajshe ka h umbur jetën pasi prindërit e saj e det yruan të h idhej në një pishinë ku t emperatura ishte 43 gradë Celsius.

Të dy prindërit u kapën nga oficerët. Ata nuk i kishin dhënë as ujë për të pirë vajzës së tyre sepse e kishin dë nuar.

Daniel Schwarz 44 vjeç dhe Ashley Schwarz 34 vjeç, janë ak uzuar të dy për vr asje e vajzës Jaylin Schwarz 8 vjeçe.

Në m omentin që ofi cerët shkuan në shtëpinë ku kishte ndodhur ngjarja, vajza 8 vjeçe kishte dhënë shp irt dhe për të ishte shumë vonë. Mjekët kanë thënë se ajo ka v uajtur shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *